menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Rijswijk weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Rijswijk

Een kundige Mediator uit Rijswijk helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Rijswijk

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer met elkaar in gesprek te komen en te zoeken naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de knelpunten boven tafel te krijgen. Het uiteindelijke doel van een mediation proces is dat er een overeenkomst wordt afgesloten tussen betrokken partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en vooral dat deze aanvaardbaar is voor beide partijen. Deze overeenkomst kan wellicht in een wettig document worden vastgelegd. Op die manier kan men voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Mediator uit Rijswijk biedt adviezen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Onenigheid waar men geen oplossing lijkt te hebben. Verhoudingen worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Meningen verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is vaak niet nodig.

Conflictbemiddeling zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Tegenwoordig is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een geschil.

Een mediator uit Rijswijk kan onder andere worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
338
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.760
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Rijswijk

Heeft u een zakelijke mediator uit Rijswijk nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Rijswijk of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Rijswijk.

mac
mac
img

Ik ben Jerry Frederiks, regiomanager in Rijswijk. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Rijswijk.

Op zoek naar bekwame mediators in Rijswijk?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u gelijk heeft, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de betrokken partijen is kapot en lastig te lijmen. Op commercieel gebied kan dit enorme gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. De kosten van een mediator uit Rijswijk worden altijd betaald door beide partijen. Het is dus van belang dat allebei de partijen er het beste van maken. Als allebei de partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en doordat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Met mediation is er altijd de kans om tot een goede oplossing in welk conflict dan ook te komen. Zoekende naar naar een mediator uit Rijswijk? Zorg ervoor dat uw conflict snel tot het verleden behoort en laat diverse professionele mediators in Rijswijk verschillende prijsopgaven naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Rijswijk te zeggen hebben!

img

Robbert Lengton

Ik ben goed geassisteerd door Professionals Rijswijk. Door de snelle service heb ik direct een Mediator gecontacteerd die mij met mijn specifieke kwestie kon assisteren. Samenwerken met Professionals Rijswijk zorgt ervoor dat er meteen een last van je schouders valt.

img

Sophie Heimeriks

Bedankt voor het snelle leveren van offertes! Ik zou Professionals Rijswijk aan iedereen aanraden.

Professionals uit andere branches in Rijswijk

Let's Talk

Bij Professionals Rijswijk staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier