menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Rijswijk weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Rijswijk

Een kundige Payroll uit Rijswijk helpt u graag verder.

Is payrolling in Rijswijk iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Rijswijk of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Rijswijk een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Rijswijk u het voordeligst uit bent.

341
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
2.760
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Rijswijk

Professionele payrollbedrijven uit Rijswijk

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Rijswijk. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Jerry Frederiks, regiomanager in Rijswijk. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Rijswijk.

Vergelijk effectief payroll pro’s uit Rijswijk!

Onderzoek is reeds door ons gedaan voor uw onderneming. Zo makkelijk kan het zijn, toch? De payroll bedrijven die bij ons geregistreerd staan, zijn allen professionele organisaties. Allemaal zijn het deskundigen met veel ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu zo ongeveer aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn uw personeelskosten? Als u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan inzetten

Bent u benieuwd naar wat payrolling allemaal voor uw bedrijf kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll offertes aanvragen. Op onze website kunt u snel en eenvoudig diverse offertes aanvragen bij meerdere payroll organisaties in Rijswijk en in de buurt. Vergelijken van verschillende offertes is nog nooit zo eenvoudig geweest, en op die manier kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Rijswijk te zeggen hebben!

img

Martien Albers

Er was meteen een connectie met de mensen van Professionals Rijswijk. Mede door hun snelle schakelen ben ik terecht gekomen bij een geschikte Payroll. Ben je zelf nog op zoek zou ik Professionals Rijswijk sowieso aanbevelen.

img

Heleen Bolks

Vrijwel meteen een Payroll gevonden. Ik ben snel en deskundig ontzorgd door Professionals Rijswijk. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Rijswijk

Let's Talk

Bij Professionals Rijswijk staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier